Akumulatorske škarje za živo mejo – za brezhibno urejeno okolico

Dejstvo je, da brez nekaterih vrtnih orodij ne zmoremo dovolj učinkovito urediti okolice svojega doma. Učinkovito oblikovana zelenica je posledica dobro izbrane kosilnice. Na žalost pa tovrstna naprava ne zmore vedno dosegati prav vseh mest, še posebej tistih, ki so nekoliko težje dostopna. V tem primeru se zelo dobro obnesejo škarje za živo mejo.

Na trgu lahko izbirate med kar nekaj vrstami škarij za še učinkovitejše oblikovanje zelenice. Med najbolj priljubljenimi pa so zagotovo akumulatorske škarje za živo mejo. Tovrstno vrtno orodje se ponaša s kar nekaj prednostmi, ki zasenčijo vse ostale tipe škarij.

Poglavitne prednosti škarij za živo mejo na akumulator

Akumulatorske škarje za živo mejo so najpogosteje označene kot odličen vrtni pripomoček za brezhibno urejanje žive meje ali pa grmičevja. So prenosne ter nimajo električnega kabla, ki bi nas med delom lahko kar precej oviral. Za uporabo so izjemno preproste pa tudi lahke. Med delovanjem so skorajda povsem neslišne.

Tovrstno orodje na akumulator pa ni prijazno samo za uporabnika, temveč tudi za okolje. Tovrstne škarje za živo mejo ne onesnažujejo ozračja z izpušnimi plini. Praviloma imajo ergonomsko zasnovan ročaj ter posebne prilagoditve, ki omogočajo zmanjševanje tresljajev. Slednje pa dokazano omogoča še bolj prijetno rokovanje oziroma uporabo.

Različni tipi akumulatorskih škarij za živo mejo

Sicer pa se tudi akumulatorske škarje za živo mejo med seboj lahko razlikujejo po velikosti, obliki. Nekatere med njimi imajo dodane prav posebne funkcije, ki delo na vrtu samo še olajšajo oziroma učinkovito povečajo njihov splošni spekter uporabe.

Na voljo so majhne, velike pa tudi takšne s teleskopskim držalom. Za izjemno natančno obrezovanje so najbolj dobrodošle majhne akumulatorske škarje za živo mejo. Takšna vrsta je prav tako zaželena tudi za urejanje težko dostopnih predelov zelenice. Izbirate lahko med različnimi dolžinami rezil.

Teleskopsko držalo pri vrtnih škarjah pa vam omogoča učinkovito rezanje tudi nekoliko višjih predelov žive meje. Robove zelenice pa lahko uspešno oblikujete brez napornega sklanjanja.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.