Apartmaji na Hrvaškem so v odličnem stanju

pakleni-otoci-1Vsako leto se množice Slovencev ukvarjajo z apartmaji na Hrvaškem, saj je ta še vedno njihova najljubša počitniška destinacija. Nekateri si že preteklo leto rezervirajo isti apartma, v katerem so letovali v tekočem letu, drugi pa imajo raje več pestrosti in si vsakič izberejo drug cilj. Apartmaji na Hrvaškem dosegajo kar lepe cene in če si lahko še kakšnih deset let nazaj našel apartma z dnevno ceno 50 evrov, je to danes precejšnja redkost. In to dejstvo je presenetljivo predvsem zato, ker turisti vedno znova ugotavljamo, da vsi apartmaji na Hrvaškem niso zasedeni – a lastniki imajo očitno raje, da je prostor prazen, kot pa da bi spustili ceno.

Kakor koli, apartma je ob načrtovanem dopustu vedno najbolje rezervirati v naprej, pa naj bo to pri zasebniku, ki ga oddaja samostojno, pri zasebniku pod okriljem lokalne agencije, ali pa tudi v večjih turističnih kompleksih. Samo tako si lahko zagotovimo tisto, kar želimo. Le takrat, kadar se odločimo za dopust v zadnjem hipu ali izven glavne sezone se izplača tvegati.

Kakšni so apartmaji na Hrvaškem?

Apartmaji na Hrvaškem so v večini vedno v precej dobrem stanju, saj lastniki vlagajo dovolj v opremo in v nadgradnjo. Če za hotele velja, da bi morali vsaj na vsakih sedem let poskrbeti za prenovo in obnoviti sobe, velja to zagotovo tudi za apartmaje – tudi lastniki apartmajev se tega v večini držijo in tako smo turisti marsikdaj pozitivno presenečeni nad namestitvijo. Apartmaji na Hrvaškem so večinoma dobro opremljeni in nudijo vse, kar lahko. Predvsem turisti ocenjujejo kot pozitivno to, da nimajo skoraj vsi apartmaji klimatske naprave, da so dobro opremljene kuhinje, prav tako pa ima marsikateri apartma tudi balkon in teraso. Pohištvo je večinoma novo, prav tako pa je v apartmajih dobro poskrbljeno za varnost. Hrvaški turistični delavci so v zadnjih letih poskrbeli, da se je nivo ponudbe dvignil oziroma posodobil.

Pa je temu res tako?

Dejansko je vse odvisno od tega, kako zahtevni so gostje. Zavedati se moremo, da se apartmaji na Hrvaškem lahko precej razlikujejo med seboj. V kolikor iščete najcenejšo namestitev se lahko hitro zgodi, da z njo ne boste zadovolni oz. boste naleteli na apartma v slabem stanju. V kolikor pa ste pripravljeni za apartma plačati pošteno ceno pa ste lahko prepričani, da boste tudi z apartmajem zadovoljni. Vsekakor pa priporočamo, da se pred rezervacijo dobro prepričate o nastanitvi in njeni lokaciji. Potrebno se je v naprej pozanimat kakšna je plaža, koliko je oddaljena, ali ima apartma klimo, ali ima balkon itd. Vse to so stvari, ki lahko zelo vplivajo na vaše zadovoljstvo in počutje na počitnicah.

Ta vnos je bil objavljen v Last minute, Turizem z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.