Azbest je za krovstvo pravi izziv

Streha je nujen del vsakega objekta, v katerem ljudje ali živijo, ali v njem preživijo nekaj ur na dan, ali v njem kaj hranijo. Nujen del strehe pa so strešne kritine iz različnih materialov. V začetku dvajsetega stoletja so se pojavile strešne kritine, katerih sestavina je bil zdravju nevaren azbest. Šlo je za mešanico azbestnih vlaken in cementa. Konec osemdesetih let dvajsetega stoletja krovstvo ni več smelo vključevati azbesta, saj je bilo ugotovljeno, da azbest zelo škodi človekovemu zdravju in potem je postal, in je še vedno, zelo velik problem, kako na način brez posledic za krovce in okolico azbest odstraniti. Podjetje Libela groupje strokovnjak na tem področju, saj so šli njihovi krovci skozi različna izobraževanja, kako se azbestna kritina pravilno odstrani in zavrže.

Za krovstvo najemite podjetje Libela group

Svoje morebitne stranke prepriča to podjetje prepriča tudi tako, da jih poučuje in informira. Le stranka, ki se bo bolje seznanila z azbestnim problemom, bo vedela, da je to podjetje za krovstvo prava izbira. Več znanja kot ima krovstvo, boljša je odločitev. To podjetje ljudi, ki se zanimajo za krovstvo, opozarja, da je v Sloveniji še veliko objektov, ki imajo streho, pokrito s strešnimi kritinami, katerih sestavina je azbest. Podjetje s tem dokazuje, da stranki ponuja celoten paket: informacije, ki jih stranka potrebuje, znanje, kakovostno delo in skrb za zdravje ljudi.

Le registrirano podjetje lahko odstranjuje azbest

Vendar tudi krovec, ki ima krovstvo v malem prstu, lahko odstrani le manjše kritine z azbestom. Večje strešne kritine z azbestom lahko odstrani le podjetje, ki je registrirano za odstranjevanje azbesta, zato pred dokončno odločitvijo za to podjetje preverite, če zamenjavo kritine sploh lahko opravijo.

Poleg tega je na strani opisan postopek obnove strehe, in to v petih korakih. Stranka na tak način ve, kaj lahko pričakuje že vnaprej in tudi z dano ponudbo lahko v naprej ve, kakšni bodo stroški, ne pa da se bodo kakšni nepredvideni, ki znajo biti najvišji, pojavili šele med izvedbo, ko smo tako ali tako vsi stisnjeni v kot in pristanemo na dodaten strošek, če sploh želimo imeti hišo do konca pod streho.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.