BAGS&MORE: Samsonite kovčki

Se v kratkem odpravljate na dopust, a nimate še nobenega kovčka? Naj vas letos na poti okrog sveta spremlja eden od mnogih kovčkov znamke Samsonite. Široko ponudbo po izjemno ugodnih cenah si lahko ogledate v vseh galanterijah Bags&More ali na spletni strani bagsandmore.si.

Potovalni kovčki so hočeš-nočeš nepogrešljiv del vsakega potovanja. Večina popotnikov se raje zateka k starim in obrabljenim torbam, kar pa ni vedno pametna odločitev. Resda so nekateri  kovčki finančno nekoliko večji zalogaj, a če se odločite za kvaliteten izdelek, vam bo ta zvesto služil še vrsto let. Privoščite si torej kovček znamke Samsonite in začnite z brezskrbnim odkrivanjem čudes po svetu.

Bags&More ponuja malo morje potovalnih kovčkov. Izbira je tako pestra, da se lahko odločate med različnimi barvami, vzorci, dimenzijami in celo številom koles. Odločite se lahko za kovček z dvemi kolesi ali s štirimi, ki se vrtijo 360˚. Vsi kovčki imajo kompakten teleskopski ročaj, vgrajeno 3-številčno TSA ključavnico, dodatno mrežo in pas za fiksiranje vsebine v notranjosti. Kovčki se največkrat zapirajo na zadrgo. Primerni so tako za krajša kot tudi za nekoliko daljša potovanja. Izdelani so iz umetnih materialov, njihova teža in prostornina pa se gibljeta okrog 2 kilogramov in od 26 pa vse do 94 litrov.

Privoščite si kvaliteten kovček, s katerim boste še vrsto let potovali po svetu. Cene pri Bags&More so presenetljivo ugodne, zato kar hitro po nakupih, da ne poidejo vse zaloge. Samsonite velja namreč za vodilno znamko s področja produktov za potovanje, zato bo nakup njihovih izdelkov vse prej kot strel v prazno.

Galanterije Bags&More lahko najdete na vsakem koraku, na voljo pa je tudi nakupovanje prek spleta na naslovu bagsandmore.si. Tam si boste z raznimi nastavitvami prihranili ogromno časa, saj lahko določite kakšne izdelke točno iščete. Prav tako vas bo pestra ponudba kovčkov Samsonite pričakala tudi na policah v trgovinah. Le brž po nakupih, nato pa hitro na popotovanje okrog sveta z najboljšim in najbolj kvalitetnim spremljevalcem – kovčkom znamke Samsonite.

Ta vnos je bil objavljen v Turizem. Zaznamek za trajno povezavo.