Darilo za 50 let in domači sadjevec

sadjevecZa obletnice smo navajeni podariti nekaj, kar ni vsakdanje in kar je bolj izvirno. Da pa načrtujemo in zavijemo darilo za 50 let pa lahko potrebujemo veliko časa in denarja. Včasih ne najdemo kombinacij stvari, ki bi jih podarili v enem darilu za 50 let, saj smo se odločili, da bi kupili več manjših stvari. Ali pa nimamo primernega darilnega papirja oziroma ne vemo, kako bi izbrano darilo zavili. V tem primeru na na pomoč priskoči trgovina z darili, kot je npr. Hiša daril, kjer uredimo celotno darilo kar na enem mestu.

Izbira daril za 50 let je res velika. Našli boste tako večja kot manjša, že zavita darila v raznih kombinacijah. Darila so lahko bolj klasična ali pa zabavna in igriva. Odločite se za tistega, ki bo slavljencu všeč in se ne bo počutil neprijetno ob prejetju darila za 50 let. Lahko se odločite tudi za kakšno majico, kozarček, lonček, tablico z napisom in kaj podobnega. Ali pa prinesete le zaviti darilo, ki ste ga že izbrali in kupili. Tudi paleta darilnih papirjev je velika in osebje vam bo darilo strokovno zavilo.

Poleg darila pa je ponavadi zaželjen tudi aperitiv. Če slavljencu likerji niso všeč, pa boste našli tudi domači sadjevec kot dodatek k darilu za 50 let. Domači sadjevec sicer lahko podarite tudi z raznimi kozarčki, primernimi za pitje domačega sadjevca. Te kozarčke boste našli v različnih zanimivih poslikavah. Če pa ima slavljenec rajši likerje, kot domači sadjevec, pa mu privoščite limoninega, borovničevega ali pa katerega drugega. Vsekakor pa bo slavljenec aperitiv zagotovo uporabil. Oglejte si ponudbo.

Ta vnos je bil objavljen v Razno. Zaznamek za trajno povezavo.