Duda, ki jo obožujejo tako novopečene mamice kot njihovi malčki

Prihod novega družinskega člana je najpomembnejši dogodek v življenju novopečenih staršev. Z vso radostjo, ki jo v dom prinese novorojenček, pa čaka starše tudi naporno obdobje. Poleg vseh obveznosti in kaosa, ki povečini, kljub vsem pripravam, zavlada, ko se v hišo po devetih mesecih končno vseli nov družinski član, je lahko iskanje dude prava nočna mora. Philips je z mislijo na starše novorojenčkov predstavil produkt, namenjen tako njim, še bolj pa njihovim malčkom. Z izjemno mehkim crkljivčkom, ki ga je težko izgubiti je iskanje dude preteklost.

Philips Avent izjemno mehak crkljivček

Brez dude ne gre

Duda je eden izmed najbolj pomembnih pripomočkov, ki jih starši uporabljajo za pomiritev dojenčka. Philips je zato razvil crkljivčka, ki je lahek in mehak, zaradi česar ga malčki brez težav držijo v svojih malih ročicah, z vsakim stiskom pa hkrati uživajo v njegovem udobju. Crkljivček je plišasta žival, ki ima pritrjeno dudo, vsaka Aventova duda pa je združljiva z njim, zato lahko brez težav izbirate med različnimi dudami in štirimi različnimi plišastimi živalmi ter tako ustvarite crkljivčka, ki je najprimernejši za vašega malčka. Iskanje dude pod sedežno garnituro in za omaricami je z dudo za novorojenčka le še spomin.

Vse štiri plišaste živalice je mogoče kombinirati z vsemi Aventovimi dudami

Za novorojenčka le najboljše

Vsaka mama si za svojega otročička želi le najboljše. Z Aventovo dudo je to mogoče! Izjemno nežencrkljivček malčku nudi varnost in udobje, mehak ščitnik pa se prilagodi obliki dojenčkovih lic, kar pomaga zaščititi njegovo občutljivo kožo.

Vzdrževanje čistoče

Čistoča je tista, kateri mame posvečajo ogromno pozornosti, sploh, ko se gre za njihovega malčka. Plišasto žival je zelo lahko ločiti od dude, zaradi česar je čiščenje zelo enostavno. Igračka je pralna v pralnem stroju, dude pa se lahko brez težav očistijo v pomivalnem stroju, sterilizatorju ali vreli vodi.

Ta vnos je bil objavljen v Neuvrščeni z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.