Evidenca delovnega časa naj dela za vas

Sigurno si tudi vi želite svoje podjetje voditi čim bolj učinkovito. Najbolj učinkovito vodenje podjetja je takrat, ko se za vsako minuto delovnega procesa natančno ve zakaj je bila porabljena. To lahko dosežete le tako, če se tudi v vašem podjetju natančno vodi evidenca delovnega časa. Le tako boste v vsakem momentu vedeli, na katerem delovnem področju oz. pri katerem delovnem procesu je možna optimizacija le – tega in kje se lahko privarčuje kakšna minuta. Še bolj pa bo evidenca delovnega časa učinkovita, če bo dostopna slehernemu zaposlenemu, pravijo v podjetju Špica. Več si preberite na https://www.spica.si/resitve/registracija-delovnega-casa.

Čas je denar – optimizirajte čas

Si tudi vi želite ustreči vašim strankam in jim kar najhitreje dostaviti določen izdelek oz. opraviti neko storitev? To je retorično vprašanje, to si zagotovo želi vsakdo oz. vsak podjetnik, ki si želi povečati dobiček svojega podjetja. Dobra evidenca delovnega časa je edina prava rešitev. Zelo uspešno podjetje Špica je našlo odlično rešitev na tem področju, zato predlagamo, da se za več vprašanj obrnete na njihove strokovnjake.

Evidenca delovnega časa tudi v pomoč

Evidenca delovnega časa ne nudi pomoči zgolj operaterjem na določenih delovnih mestih, ampak je v veliko pomoč tudi računovodstvu, saj je evidenco mogoče integrirati že praktično v vsak računovodski program. Zaradi tega bo delo računovodstva bistveno olajšano, bolj natančno in kar je bistvenega pomena, tudi delovni čas računovodstva se bo skrajšal, kar bo prineslo manjše stroške za podjetje in posledično večji dobiček. Evidenca delovnega časa se enostavno integrira v računovodske programe kot so Pantheon, Vasco, SAP, Navision in druge. V kolikor imate vi nek specifičen program, se zgolj obrnite na strokovnjake s tega področja in zagotovo bodo našli rešitev tudi za vas. Tako, da vas ne rabi prav nič skrbeti, da se evidenca delovnega časa ne bi mogla uporabljati tudi v vašem podjetju na najbolj sodoben in enostaven način.

Ta vnos je bil objavljen v Podjetništvo z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.