Izberite priljubljeno in trpežno udarno kladivo

Če je udarno kladivo najbolj priljubljen pripomoček za obnovo stanovanja, sta vrtalno in rušilno kladivo odlična pomočnika za vrsto drugih gradbenih del, kot sta parketarstvo in keramičarstvo. Mojstri po vsem svetu prisegajo na trpežna orodja, ki dobro kljubujejo slabim razmeram na gradbišču in ne povzročajo vrtoglavih stroškov vzdrževanja. Inštrument z antivibracijskim sistemom pri svojem delu ni samo tišji, temveč tudi zmogljivejši in natančnejši. Četudi boste zmanjšali napetost, bo učinkovitost ostala ista. Pred nakupom vedno preglejte tudi garancijske pogoje, saj se ti med ponudniki razlikujejo. Tudi možnost servisiranja in dostopnost rezervnih delov za udarno kladivo naj bodo tista vprašanja, ki jih boste zastavili prodajalcu ali se o njih pozanimali prek spleta.

Kako se orodja med seboj razlikujejo?

Želite multifunkcijsko napravo, ki omogoča preklop na sveder ali navadno delovanje? Naj vam pri prenovi doma pomaga zmogljivo udarno kladivo, razvito v laboratorijskih pogojih in pod taktirko najboljših inženirjev. Razvijalci strojne in gradbene opreme v zadnjih letih večji poudarek dajejo tudi uporabniški izkušnji samega mojstra. Ali boste večino svojega časa preživeli na terenu in orodje držali v zraku dlje časa? Potem je nezanemarljiv podatek tudi teža orodja. Najlažje različice so po navadi električne, saj nimajo integriranih težjih baterijskih enot. Zmogljivejše naprave so povečini akumulatorske, le-te se uporablja za vrtanje v betonske plošče in ostale težko prebojne ovire.

Vrtalno in rušilno kladivo zdaj še bolj varna za uporabo

Kot delodajalec morate svojim delavcem zagotoviti karseda varne pogoje za delo. AC motor, ki ga nosi udarno kladivo, omogoča večjo stabilnost naprave tudi med močnejšimi sunki in tako zmanjšuje možnost poškodb in zdrsa. Dodatno zaščito napravi omogoča lahka in zaščitna školjka za motor. Za delo na odmaknjenih predelih ali prostorih, kjer nimate neposrednega dostopa do elektrike, udarno kladivo lahko normalno uporabljate z uporabo agregata. Sistem za blaženje vibracij in intuitivno stikalo bosta nudila še več udobja pri delu in dobro zmogljivost sicer nepredvidljivega gradbenega inštrumenta.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.