Kako do odgovorov na vsa vaša vprašanja?

vedezevanje-1Čakanje na prosto telefonsko linijo, da vam vedeževalka odgovori na vaše vprašanje je lahko zelo zamudno. Tudi stroški telefonskega klica lahko segajo v nebo. Prav zato je zaradi razvoja informacijske tehnologije danes na voljo tudi vedeževanje prek kratkih mobilnih sporočil, ali vsem bolj poznanih sms-ov. En tak primer najdete na tej strani: http://www.vedezevanje-090.si, iz radovednosti sem poklical tudi sam in bil presenečen.

Za razvoj sms vedeževanja so se vedeževalci odločili predvsem zaradi povečanega povpraševanja. Zelo težko zadovoljijo vsem željam strank preko telefonske linije, saj gneča tako velika in si vedeževalec po navadi vzame čas le za eno vprašanje na stranko. Le tako lahko zadovolji večjo publiko. Pa vendar imamo pogostokrat več vprašanj kot samo le eno.  Zanima nas kako se bo odvijalo v prihodnosti naše življenje? Ali bodo obdržali službo? Ali bodo imeli srečo v ljubezni? Kako kaj kaže našemu zdravju?

Sodobni življenjski stil tudi ne dopušča veliko prostega časa, katerega bi lahko namenili čakanju na telefonski liniji, da pridemo na vrsto. Zato je veliko bolj priročno, če pošljete vedeževalcu sms z vašim vprašanjem in med tem časom ko čakate, lahko opravite vse aktivnosti in obveznosti.

Sms vedeževanje pa pride prav tudi v primerih, ko se želimo izogniti zadregi. Zadrega lahko nastane iz več razlogov. Mogoče je vprašanje, ki ga želite postaviti vedeževalcu takšno, da si ga preprosto v živo ne upate postaviti, saj gre za precej intimno vprašanje. Lahko pa zadrego doživljamo, ko nam naši prijatelji, družina ali znanci namenijo kakšen obsojajoč pogled, saj oni ne verjamejo v te zadeve. No vsemu temu se lahko izognete s kratkim mobilnim sporočilom.

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.