Kam v Kranju na razvajanje oz. savnanje

Zagotovo ste tudi vi med tistimi, ki se radi tu pa tam predajate tudi užitkom. Po stresnem ter napornem delovnem tednu se včasih prav prileže kam oditi in se tam tudi primero sprostiti. Včasih pa nam manjka idej in ne vemo več, kam bi odšli, da bi bil rezultat kar se da najboljši. Nikakor na primer ne smemo pozabiti na savne, ki pa v zadnjem času veljajo za izjemen hit, tako pri mladih kot tudi pri starejših ljudeh. Savna je zagotovo eden od najbolj obiskanih krajev, kjer so postavljene najrazličnejše savne.

Ker sem sama iz Kranja, si bomo ogledali kakšne možnosti imamo za to v našem »Kransterdamu«.

Oblik je veliko – izberite sebi primerno

Kranj je mesto, ki ponuja marsikaj, zato ni prav nič čudno, da v svoji ponudbi, nudi tudi razvajanja v savnah. Oblik savn je več. Izberemo pa seveda tisto, ki je najbolj primerna za nas. Strokovnjaki nam priporočajo, da si izberemo savno tudi glede na leta ter glede na to, kako je z našim zdravjem. Vsaka oblika savne zagotovo ni za vsakogar. Toda, ko si bomo izbrali sebi primerno, potem bomo nadvse zadovoljni.

Vsi tisti, ki si še nikoli niste uspeli privoščiti užitkov, ki vam jih lahko ponudi le savna, pa je skrajni čas, da savno tudi obiščete. Beli Lotos savna v Kranju vas na primer prijazno vabi v svoje prostore, nenazadnje tudi zaradi izjemno nizkih cen. Njihovo ponudbo pa si preprosto lahko pogledate tudi kar preko spleta, kjer boste lahko v celoti videli njeno ponudbo ter tudi njene mikavne cene.

Ta vnos je bil objavljen v Zdravje z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.