Kinesio trakovi za stabilizacijo kolena

mueller_kinesiology_trakPri treningih oziroma vadba lahko hitro pride do manjše ali pa celo večje poškodbe. Poškodbe kolena pri športnih aktivnostih so kar pogoste. Vendar pa lahko že kot preventivo uporabljate trakove za stabilizacijo kolena. To je zelo priporočljivo za tiste, ki so že utrpeli poškodbe kolena pri športnih aktivnostih. Spletna športna trgovina Factorystore vam poleg raznovrstne opreme in pripomočkov za šport ter športne prehrane nudi tudi trakove za stabilizacijo kolena oziroma kinesio trakove, ki jih najdete tu: http://www.factorystore.si/sportni-dodatki/rehabilitacijski-trakovi.

Kaj sploh so torej kinesio trakovi? Dobro je vedeti, da kinesio trakove poskušajo mnogi posnemati, zato preverite, da je produkt original. Kinesio je namreč zaščiteno ime za edine originalne trakove izumitelja dr.Kenzo Kase. »Kinesio taping« je ubistvu lepljenje trakov, ki so različnih barv, na različna obolela mesta. S temi trakovi potem zelo hitro pride do zmanjšanja bolečine ali z drugimi besedami, do izboljšanja stanja. Ravno zaradi hitrega učinka so nad kinesio trakovi navdušeni športniki. Kinesio trak povzroča 24 urno limfno drenažo, vpliva na senzorje v koži in se poleg tega tudi odziva podobno kot pri akupunkturi, zavira širjenje bolečine, vpliva na mišice, stabilizira sklepe in še bi lahko naštevali.

Če boste obiskali spletno trgovino Factorystore boste našli tudi elastične trakove, ki dovoljujejo svobodo gibanja na način, ki omogoča mišičnemu sistemi bio-mehanično zdravljenje. To pomeni, da elastičen trak daje oporo mišici, izboljšuje pretok limfe in krvi ter deluje protivnetno in protibolečinsko. Elastičen rehabilitacijski trak je na voljo v različnih barvah, sicer pa si lahko preberete opis in ceno vsakega produkta. Stabilizirajte svoje koleno ali kak drug telesa še danes in se brez skrbi odpravite na rekreacijo.

Ta vnos je bil objavljen v Prosti čas. Zaznamek za trajno povezavo.