Kuhinje Potočnik in servis Stik

potocnik1Pohištvo Potočnik je podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in prodajo pohištva za vsak prostor in dom. Izdelki ekipe Potočnik so znani po plodu znanja, tradicije in sodobne tehnologije. Seveda pa za nastanek vrhunskega izdelka ni dovolj le našteto, ampak tudi kakovostni materiali. In kaj Andrej Potočnik s.p. stori za vas? Ekipa podjetja svojim strankam strokovno svetuje, jim izdela 3d izris prostora, izdela pohištvo po meri in želji stranke, dostavi in zmontira pohištvo, poleg tega pa vam lahko ponudbi tudi prodajo gospodinjskih aparatov.

Pohištvo Potočnik se zaveda, da je kuhinja nekakšno središče in zbirališče celotne družine. Kuhinje Potočnik so izdelane po vaših merah in željah, torej se boste v takšni kuhinji zares počutili udobno. Lahko si boste zagotovili takšno kuhinjo, ki vam bo ustrezala prav v vsaki lastnosti. Podjetje Potočnik se ukvarja z izdelavo modernih in klasičnih kuhinj, odločitev o tem, kakšno kuhinjo boste imeli vi, pa je popolnoma vaša. Za več informacij o kuhinjah Potočnik pa obiščite spletno stran omenjenega podjetja še danes.

V svojo novo kuhinjo boste seveda namestili tudi različne kvalitetne gospodinjske aparate. Vendar pa z leti in uporabo pride do točke, ko vaš gospodinjski aparat potrebuje servis, seveda, če se ne boste odločili za kar nov aparat. Podjetje Stik R&U d.o.o. se že od vsega začetka svoje poslovne poti ukvarja z maloprodajo in servisom gospodinjskih aparatov. Če se boste torej odločili za nakup novega gospodinjskega aparata vam bo podjetje Stik svetovalo in našlo najboljšo ter najugodnejšo rešitev, v primeru servis pa vam podjetje Stik nudi hiter in strokoven servis gospodinjskih aparatov različnih blagovnih znamk.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt. Zaznamek za trajno povezavo.