LED DISPLAY: Postanite vidni!

Se vam zdijo vaši promocijski plakati nevidni? Potrebujete učinkovito, estetsko in opazno sredstvo za promocijo vašega podjetja? Za vas imamo rešitev! Pri podjetju Promotion profesionalni reklamni sistemi boste z LED displayi povečali opaznost vaših oglasnih napisov.

Reklamni in informacijski sistem LED tekočih displayev podjetja Promotion temelji na lastni proizvodnji. Ponuja vam pestro izbiro dimenzij in barv. Možen je prikaz ure, datuma, temperature in ostalih poljubnih tekstov z različnimi efekti.

Podjetje je poznano po vsestranski uporabnosti in učinkovitosti LED displayev, njihovi veliki opaznosti in neprekinjenem delovanju prikazovalnikov vseh vrst, barv in oblik. Izdelujejo v mikroprocesorski tehnologiji, sporočila pa so trajna tudi če prikazovalnik ugasnemo.

Primerni so tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo. Možna je tudi pritrditev na zid ali strop. Lahko se dogovorite tudi za vgradnjo v reklamne table.

Izbirate lahko tudi med najrazličnejšimi LED urami, LED športnimi semaforji, industrijskimi displayi, številčnimi displayi, namenskimi in prometnimi displayi.

Pri podjetju Promotion vam ponujajo LED displaye do 100 tekstov s kar sedmimi efekti za vsak tekst. Podatki se presenetljivo ohranijo tudi ob izpadu elektrike. Izbirate lahko med več barvami. Standardna je rdeča, na voljo pa imate še rumeno, modro in zeleno.

Vsi LED displayi vsebujejo podporo za nadgradnje. Lahko se odločite za prikaz zunanje ali notranje temperature, med seboj lahko povežete več displayev, lahko jih celo priključite na DCF sprejemnik točnega časa.

Tudi samo programiranje ni tako težavno. Gre za enostaven proces z uporabo računalnika ali priložene tipkovnice.

Naročilo pri podjetju Promotion poleg izdelovanja obsega tudi montažo izdelkov. Izkušnje, ki so jih pridobili v dolgoletnem delovanju zagotavljajo hitro, kvalitetno, učinkovito in estetsko izvedbo.

Pri delu je podjetje uspešno in zadovoljno že dolgih 23 let. Prav zagotovo boste z njim zadovoljni tudi vi. Odločite se za dobro in učinkovito promocijo podjetja. Naj vaše sporočilo zasveti z najboljšimi LED displayi daleč naokoli.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt. Zaznamek za trajno povezavo.