LG Optimus G in dodatna oprema

LG-Optimus-GLG je na svoji poti proti vrhu mobilne telefonije imel kar nekaj neuspehov, njihova serija Optimus pa je ponudila ene izmed boljših Android naprav v času izida. Z nekaterimi modeli so imeli kar nekaj težav, serija Optimus pa je ta vtis neizmerno popravila. LG Optimus G je produkt vrhunske kakovosti in dizajna. Gorilla 2 steklo poskrbi za dobro odpornost proti praskam, še vedno pa telefon zaradi svoje velikosti ni najbolj odporen na večje padce, tako kot tudi vsak drug podoben telefon. Postavitev gumbov je podobna kot pri modelu Galaxy S3, telefon ima vhod za slušalke nameščen zgoraj, USB vhod pa na dnu.

Odpiranje telefona uporabniku ni omogočeno kar je ena pomanjkljivost, telefona pa nima razširitve za SD kartico, to popravi že vključenih 32GB prostora za shranjevanje datotek. Dodatna oprema v paketu so le slušalke, na trgu pa za ta model telefona obstaja veliko drugih dodatkov. V specializiranih spletnih trgovinah z dodatki za mobilne telefone tako lahko kupite prenosne zvočnike z brezžično povezavo, etuije, ovitke in ostalo opremo. Predvsem etuiji so primerni za preprečevanje nadležnih poškodb pri padcih. Etui za LG Optimus G lahko zaščiti vaš telefon pred razpokami na ohišju ali celo zaslonu. Popravila takih poškodb pa so zelo draga. Priskrbite si vaš etui za LG še danes.

Spletna trgovina Gizzmo je na našem trgu prisotna že dalj časa. Njihovi kvalitetni izdelki in nizke cene pa so jih izstrelili v sam vrh ponudnikov dodatne opreme za mobilne telefone. Na njihovi strani si lahko ogledate dodatno opremo za mobilne telefone vseh vrst, prav tako pa prodajajo dodatke za tablice in žepne računalnike. Dodatki za mobilni telefon lahko zelo popestrijo uporabniško izkušnjo in obenem še zaščitijo vašo napravo.

Ta vnos je bil objavljen v Tehnologije z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.