Miele: Najbolj učinkovit pomivalni stroj 2021

2021 je čas za nove  zmage – tudi v kuhinji. A kaj, ko nas po takšnih in drugačnih podvigih na kuhinjskem pultu vedno znova pričaka malo morje umazane posode. Brez skrbi. Z najbolj učinkovitimi pomivalnimi stroji podjetja Miele se kreativnega nereda znebite kot bi mignil.

Doživite izvrstne rezultate pomivanja z novimi inovacijami. Predstavljamo vam prvo avtomatsko doziranje na svetu. S pomočjo integrirane kartuše PowerDisk (poimenovana funkcija AutoDos) bo pomivalni stroj med prav vsakim pomivanjem doziral optimalno količino pomivalnega sredstva in tako uporabnikom zagotovil brezhibne rezultate.

Odločate se torej lahko med avtomatskim doziranjem AutoDos ter klasičnim doziranjem s tabletami ali praškom. Za pomivalno sredstvo vam ni potrebno skrbeti ob vsakem pranju. Inovativni sistem doziranja s kartušo PowerDisk vsebuje dovolj granulata za povprečno 20 postopkov pomivanja (v programu Eco 50 ˚C.

Dandanes lahko vse uporabljamo preko pametnega telefona. Tudi pomivalni stroj ni nobena izjema. Kdo bi si  mislil, kajne? Gospodinjski aparati podjetja Miele nudijo maksimalno svobodo upravljanja. S pranjem posode lahko začnete kjerkoli in kadarkoli. Ne glede na to, ali ste doma ali na poti – do najsodobnejših kuhinjskih aparatov lahko dostopate vedno in povsod. S pomočjo aplikacije Miele@mobile lahko stroj zaženete kadar vam to ustreza. Aparate lahko uporabljate tudi glasovno z Amazonovo napravo Echo– glasovno storitvijo Alexa.

Najbolj učinkoviti pomivalni stroji letošnjega leta se vaš dom lahko prikradejo v različnih oblikah in dimenzijah. Odločate se med prostostoječimi pomivalnimi stroji, stroji za vgradnjo pod pult, običajnimi vgradnimi stroji, skrita vgradnja, stroji brez ročaja s funkcijo Knock2Open, nenazadnje lahko izberete tudi pomivalni stroj za visoko vgradnjo.

Podjetje Miele je v leto 2021 pripeljalo obilo novosti, ki jih prej še nismo videli. Pozabite na ure in ure dolgočasnega in utrujajočega pomivanja posode. Zagotovite si nov pomivalni stroj z nešteto inovacijami. Prihodnost kliče. Ji boste dvignili?

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.