Naj likanje postane užitek

Likanje je opravilo, ki ga večina ljudi ne mara pretirano in ga odlaša kolikor dolgo se da. A vseeno po svetu ne moremo ravno hoditi v zmečkanih oblačilih. Imeti likalnik pa ne pomeni imeti tudi dobro zlikanih oblačil. Če je likalnik slab, bomo z njim naredili več škode kot koristi.  Zato je izredno pomembno, da kupimo dober likalnik, ki nam bo to nadležno opravilo olajšal in nam prihranil dragocen čas.

C:\Users\tanjae\Desktop\Steam_Generator_PerfectCare_Elite_Plus_Lifestyle_Image_Product_in_use_GC9680.jpg

Likalnik Philips

Philips tokrat predstavlja sistemski likalnik PerfectCare Elite Plus. Gre za najhitrejši in najzmogljivejši likalnik na svetu, ki so ga izboljšali s pametnim izpustom pare – kar pomeni, da nikakor ne moremo več prežgati oblačil. Likalnik ima prav posebno tehnologijo OptimalTEMP, s katero lahko sedaj likamo vse tkanine, od jeansa do svile in to brez da bi morali prilagajati temperaturo! Nič več nadležnega obračanja gumba, čakanja, da se temperatura prilagodi in predhodnega razvrščanja oblačil.

Likanje je tudi opravilo, ki nam vzame kar precej časa. A ne s tem sistemskim likalnikom. Z njim lahko likamo izredno hitro, saj ima revolucionarno tehnologijo, učinkovit in neprekinjen izpust pare pa zgladi še najbolj trdovratne gube, tudi debele puloverje sedaj lahko zlikamo enostavno in hitro. Se nam zares mudi? Potem nam ni potrebno niti več ven vleči likalne deske, saj lahko z dodatnim izpustom pare oblačila polikamo kar v navpičnem položaju.

C:\Users\tanjae\Desktop\Steam_Generator_PerfectCare_Elite_Plus_Lifestyle_Image_Product_in_use_vertical_GC9680.jpg

Navpično likanje

Likalnik pa ni samo hiter in učinkovit, ampak tudi prijazen okolju, saj z načinom ECO varčuje z energijo. Ta uporablja manjšo količino pare, a še vedno dovolj za likanje vseh oblačil.

Likalniki znajo biti tudi nevarni za otroke in hitro se lahko zgodi, da se tudi sami opečemo. Vendar ne s Philipsovim sistemskim likalnikom. Poleg preprečevanja prežganja tkanin, tehnologija OptimalTEMP poskrbi, da lahko vročo likalno ploščo pustimo neposredno na bombažni prevkeli za likalno desko, ne da bi jo poškodovali. Po dolgem likanju nas hitro lahko začne boleti zapestje, ta način pa nam omogoča zmanjševanje nelogodja zapestja, saj nam ne bo potrebno vsakič dvigati likalnika s podstavka in nazaj.

In vodni kamen? Ekskluzivno zasnovana in idealno namščena funkcija Easy De-Calc Plus omogoča idelano odstranjevanje vodnega kamna in podaljša življenjsko dobo sistemskega likalnika. Svetloba in zvok nas opozorita, da moramo očistiti vodni kamen, z rednim odstranjevanjem pa bomo zagotovili tudi najboljše delovanje pare.

Likanje zagotovo še nikoli ni bilo tako zabavno in enostavno. Philipsovi likalniki so narejeni tako, da nam poenostavijo in olajšajo še tako zoprna in naporna opravila, brez katerih pa si življenja ne moremo več predstavljati.

C:\Users\tanjae\Desktop\Steam_Generator_PerfectCare_Elite_Plus_Lifestyle_Image_Product_detail_dynamiq_GC9680.jpg

Likanje srajc

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt. Zaznamek za trajno povezavo.