OBČUTITE UGODJE POPOLNE ČISTOČE IN GLADKOSTI

Morda spadate med tiste ljudi, ki menijo, da električne zobne ščetke pravzaprav res ne potrebujejo; navadna zobna ščetka jim je do tega trenutka zvesto služila in le zakaj bi jo zamenjali? V čem je razlika?

Električna zobna ščetka

DO 10X MANJ ZOBNIH OBLOG Z 62.000 GIBI NA MINUTO

Razlika je v učinkovitosti in hitrosti čiščenja, pa tudi v povečani zmožnosti dosega ozkih medzobnih prostorov. V želji po izboljšanju uporabniške izkušnje je Philips razvil revolucionarno tehnologijo Sonicare; zobne ščetke iz te serije delujejo na elektromagnetni sonični pogon. Ob vklopu začnejo nemudoma proizvajati visokofrekvenčne sonične vibracije in gibanje vlaken ščetin, 4 do 5 milimetrov v gibanju levo-desno.

Električne zobne ščetke Sonicare lahko v eni minuti ustvarijo kar 62.000 gibov, kar v številkah pomeni, da lahko odstranijo kar do 7x več oblog kakor navadna ročna zobna ščetka.

ELEKTRIČNE ZOBNE ŠČETKE SO NEŽNE DO VAŠE SKLENINE IN DLESNI

Električne zobne ščetke s svojim premikanjem ustvarjajo mikromehurčke, ki prodirajo v vse težko dostopne medzobne prostore in nežno odstranjujejo vse nečistoče. Zaradi te edinstvene tehnologije lahko Sonicare električne zobne ščetke odstranijo kar do 10x več oblog v medzobnih prostorih kakor navadne. Po dveh minutah ščetkanja bodo vaši zobje in medzobni prostori popolnoma čisti. Na voljo so vam tudi različne glave za zobne ščetke, ki so bile razvite za različne potrebe uporabnikov.

Zobna prha in električna zobna ščetka

ZOBNE PRHE ZA VSE, KI NE MARAJO BOLEČEGA ČIŠČENJA MEDZOBNIH PROSTOROV Z NITKO

Zobne prhe AirFloss Ultra predstavljajo revolucionarni svež veter v tehnologiji čiščenja medzobnih prostorov. Predstavljajo odlično rešitev za vse tiste, ki ne marajo čiščenja z zobno nitko, pa tudi vse tiste, ki želijo raven svoje ustne higiene zvišati na najboljšo možno raven. V območju, na katerem uporabljate zobne prhe AirFloss Ultra, bodo te odstranile kar do 99.9 % zobnih oblog in tako uspešno preprečile nastanek kariesa.

Pred uporabo lahko v zobno prho nalijete bodisi vodo bodisi protimikrobno sredstvo za izpiranje ust. Nato zobno prho usmerite proti medzobnim prostorom; če želite neprekinjeno pršenje, držite gumb pritisnjen, če pa želite pršenje vmes ustaviti, gumb spustite. Zobne prhe delujejo tako, da v medzobne prostore pršijo mešanico mikrokapljic in zraka, ki učinkovito odstranjuje vse nezaželene delce in zobne obloge.

Umivanje zob

ALI SO ELEKTRIČNE ZOBNE ŠČETKE PRIMERNE ZA UPORABO TUDI S STRANI OTROK?

Da. Pri Philipsu imajo že nekaj časa na voljo široko linijo električnih zobnih ščetk za otroke, ki vašim najmlajšim omogočajo enake prednosti čiščenja kakor jih imajo odrasli uporabniki električnih zobnih ščetk. V tem trenutku so na trgu nove električne zobne ščetke za otroke HX6321/04.

Ščetke se preko tehnologije Bluetooth povežejo z zabavno aplikacijo, ki si jo predtem naložite na telefon. Ta preverja, ali otrok pravilno in enakomerno ščetka vse zobne površine in ga nagradi za uspešno opravljeno dvominutno čiščenje, med katerim je očistil vse dele zobovja. Mlajšim otrokom je na voljo bolj nežen način ščetkanja, starejšim pa močnejši. Ergonomsko oblikovan ročaj ščetk, ki ga otroci lahko tudi okrasijo s priloženimi nalepkami, staršem omogoča, da ščetko držijo hkrati z otroci in jim tako na začetku pomagajo pri usvajanju pravilnih gibov čiščenja.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt, Lepota in zdravje z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.