Otroški vozički z rolko

otroski vozicki2Otroški vozički so danes vse bolj prilagojeni tudi potrebam družin, ki imajo več majhnih otrok. Včasih je bilo tako, da je bilo potrebno v  tem primeru kupiti voziček za dvojčka ali pa je moral starejši otrok ves čas hoditi poleg mlajšega, ki se je udobno peljal, danes pa so na voljo tako imenovane »buggy board« rolke oziroma stojišča na koleščkih, ki jih namestimo na voziček. Otroški vozički so tako postali precej bolj uporabni, saj tudi starejšemu otroku nudijo vožnjo, kadar se utrudi in ne želi več peš.
Za namestitev rolke so primerni vsi otroški vozički, saj so te toliko prilagodljive, da jih lahko namestimo na prav vsak model. Najboljše je seveda to, da se jih enostavno namesti in odstrani, kar pomeni da otroški vozički z njimi niso brez potrebe opremljeni takrat, ko to ni potrebno.

Rolke za vozičke so enostavne za uporabo, saj otroci zgolj stopijo nanje, se primejo vozička in se peljejo, ravno tako pa so njihova kolesa vzmetena, prostor za stanje pa je nedrsljiv, zaradi česar je vožnja udobna in varna. Z rolkami so otroški vozički končno dobili prav tisto, kar so si mamice dolgo želele – prostor za drugega otroka, ki hoče včasih samostojno hoditi, včasih pa bi se rad zaradi utrujenosti tudi zgolj peljal.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za otroka z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.