Pohištveno okovje in ročaji za omare

pohistveno-okovje-in-rocaji-za-omareVelikokrat se pri nakupu kuhinje ali ostalih kosov pohištva preveč osredotočamo samo na videz tip lesa za pohištvo, spregledamo pa najbolj osnovne stvari, ki nam lahko povzročajo preglavice. Razne malenkosti kot so ročaji za omare, vijaki, pohištveno okovje in še kaj.

Lepi kosi pohištva lahko zelo popestrijo notranje prostore, pomembno pa je, da je pohištvo tudi funkcionalno. Če kose pohištva damo nekomu izdelati po meri, lahko običajno izbiramo tudi dodatke, ki spadajo zraven, če pa pohištvo kupimo v trgovini pa v večini primerov te izbire nimamo.

Pohištveno okovje igra zelo veliko vlogo pri dobri sestavi pohištvenih kosov, če je okovje nizke kvalitete se lahko kaj hitro pojavijo težave pri odpiranju in zapiranju vrat. Običajno se ti problemi pojavljajo pri nizkocenovnih in okovjih nizke kvalitete. Če pohištveno okovje dokupimo naknadno lahko poskrbimo, da je le to kvalitetno in pohištvo nam bo na tak način služilo še dolgo časa, vzdrževanje pa ne bo potrebno.

Poleg pohištvenega okovja in pa seveda lesa so pomemben sestavni del pohištva tudi ročaji za omare. Izbirate lahko med lesenimi in kovinskimi, prednost kovinskih je le daljša življenjska doba in pa čiščenje. Cene dodatnih ročajev so ugodne, zato kupite take ročaje, ki vam bodo všeč po videzu ter bodo funkcionalni.

Ročaje in okovje za pohištvo vam nudijo mnogi slovenski trgovci med drugim pa tudi podjetje LCC. Njihove izdelke si lahko ogledate v spletni trgovini, poleg omenjenih pa nudijo tudi celo paleto drugih izdelkov primernih za mizarje in tiste, ki se ukvarjate z lesarstvom.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.