Poročno ličenje v kozmetičnih salonih

porocno-licenje-v-kozmetičnih-salonihPoroka je edinstven dogodek v življenju dveh ljudi. Velika večina ljudi hoče za svojo poroko dodelane detajle do potankosti. Priprave na poroko nam vzamejo veliko časa in truda, od izbire oblek, čevljev, frizerjev, mojstrov ličenja in še kaj.

Priprave na poroko so lahko zelo stresne, a vsaj eno stvar lahko zagotovo prepustimo drugim in to je poročno ličenje. Poročno ličenje poteka v raznoraznih kozmetičnih salonih, opravljajo pa ga profesionalne maskerke in mojstri ličenja. Čeprav se marsikomu ne zdi tako, je make up zelo pomemben del celotnega izgleda neveste. Poročno ličenje mora biti pravilno aplicirano, to mu zagotovi obstojnost in lep videz tudi na slikah.

Mojstri ličenja bodo znali prisluhniti stranki in obenem dodati svojo noto, ki vam bo zagotovila popoln videz na popoln dan v vašem življenju. Ravno zaradi tega priporočamo, da za ličenje izberete kvaliteten kozmetični salon.

Običajno vam je poročno ličenje na voljo v kozmetičnih salonih in la lepotilnih wellness centrih, eden izmed takih je center Beli Lotos iz Šenčurja. Pri njih se lahko po ugodni ceni dogovorite za poročno ali pa vsakodnevno ličenje. Naličili vas bodo profesionalni vizažisti z dolgoletnimi izkušnjami, kot pa se za wellness center spodobi pa vam nudijo tudi veliko vrst različnih masaž, neg telesa, neg obraza ter nog, pedikuro, manikiro, savne, kopeli in pakete različnih vrst. Za cenik in celotno ponudbo vam svetujem obisk njihove spletne strani, na njej boste našli vso ponudbo, kontaktne podatke in pa tudi cenik. Še namig, če boste spremljali njihovo stran na Facebooku ste lahko deležni tudi marsikatere ugodnosti in akcije.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.