Promocijske majice

Organizirate kakšen poseben dogodek? Bi radi, da se ga udeleženci zapomnijo in da prejmejo za udeležbo tudi nagrado? Dokaj pogosta izbira je priprava in tisk sponzorski majic.

Zakaj sponzorske majice?
Sponzorske majice so nekaj, kar združuje interese organizatorja, izpolnjuje pričakovanja pokroviteljev in razveseli udeležence. Promocijske majice so običajno tiste, ki imajo odtisnjene logotipe različnih podjetij in kakšen napis, ki spominja ob katerem dogodku so bile podarjene. Čeprav najbrž noben ne nosi take majice dnevno za v službo, pa jih je večina vesela, ko ima delo doma ali na vrtu.

Promocijski tekstil pa je lahko seveda tudi drugačen. Marsikatere promocijske majice so lahko tako lepe, da dosegajo spodobne cene v trgovinah in jih z veseljem nosimo. Recimo, švicarski tenisač Roger Federer je oblikoval svojo linijo promocijskih izdelkov, vključno s športnimi srajcami, kjer sta odtisnjeni inicialki v prepoznavnem slogu. Le redkokateri tenisač ne bi bil vesel take športne majice, ki pa je hkrati tudi promocijska.

Promocijske majice pa najdemo tudi marsikje drugje. Pogoste so tudi pri glasbenikih, ki jih prodajajo na svojih koncertih.

Imejte promocijsko majico tudi vi!
Na spletu lahko hitro najdete spletno trgovino, ki prodaja nepopisan tekstil z namenom, da ga dodatno okrasite s svojim napisom ali logotipom. Tako imate lahko sponzorsko majico tudi vi!

Ta vnos je bil objavljen v Poletna moda z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.