Registracija vaše domene

Registracija vaše domeneKaj sploh je domena? Domena je izbran niz znakov, registriran na določeno osebo v registru domen in tako predstavlja tisti spletni naslov, ki ga lahko uporabite za prikaz vaše spletne strani in elektronsko pošto. V tem smislu je vsaka domena unikat, torej je registrirana le enkrat. Pri registraciji domene tako velja tisto pravilo, kdor prej pride, prej melje. Seveda domene ni možno rezervirati, s tem ko boste registrirali svojo željeno domeno pa boste postali njen edini lastnik in si boste pridobili ekskluzivno pravico do razpolaganja z domeno. Registracijo domene pa lahko opravite prek registrarja.

V naši državi imamo tudi več podjetij, ki se ukvarjajo z domovanjem, registracijo domene, izdelavo spletne strani ali trgovine in z drugimi spletnimi rešitvami. Če torej želite ustvariti svojo spletno stran, nujno morate registrirati tudi svojo domeno, saj ta potrebuje svoje mesto v registru, kjer bo na voljo vsem uporabnikom 24 ur na dan. Preprosto povedano, vaša spletna stran ne bo ne obstajala ne delovala brez registracije domene. Različna podjetja pa vam nudijo tudi različne pakete registracije domen. Če si želite ugodne cene domen, vam lahko na tem mestu priporočimo spletno stran domovanje.com.

Na spletni strani boste našli cenik domen in pa tudi kontaktno številko, kamor lahko pokličete v primeru dodatnih vprašanj. Omenjeno podjetje vam sicer nudi nižje cene domen ob nakupu paketa spletnega gostovanja in pa količinski popust za več domen oziroma zakup za več domenskih let. Poleg registracije domene vam domovanje.com nudi še spletno gostovanje, najem strežnikov, izdelavo spletne strani in poštne račune. Za več informacij obiščite dano spletno stran še danes!

Ta vnos je bil objavljen v Tehnologije z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.