S pomočjo vakuuma do svežega napitka

Obožujete zdrave sadne in zelenjavne napitke? Uživate v svežem in polnem okusu? Potem je Philipsov mešalnik kot nalašč za vas! Inovativen blender s pomočjo vakuuma zmeša vaše najljubše sestavine in jih spremeni v okusen in zdrav napitek. Vakuumska tehnologija pripomore k svežini napitka, zaradi česar lahko smuti naredite doma in ga shranite za kasneje, pa bo ravno tako okusen in svež, kakor če bi ga zaužili takoj po pripravi. Omenjena tehnologija deluje tako, da pred mešanjem posesa zrak iz posode, zaradi česar je v končanem napitku manj mehurčkov, manj pene in manj ločevanja soka od gošče, vse to pa omogoča ohranjanje svežine napitka dlje časa. Mikser navduši prav vsakega ljubitelja domačih, svežih in okusnih napitkov.

Zmogljiv vakuumski mešalnik

Mešalnik s prednostmi, ki jim ni para

Mešalnik ima ogromno lastnosti mimo katerih praktično ne moremo. Za začetek se lahko pohvali s tremi različnimi programi. Izbirate lahko med vakuumskim tekočim mešanjem, pulznim mešanjem in drobljenjem ledu. Posoda iz titana je lažja od steklene posode, odlična pa je tudi zaradi tega, ker se ne navzame vonjav in se ne obarva, zaradi česar je idealna za vaše napitke. Mikser ima možnost tudi ročnega načina, zaradi česar je primeren za nežno mešanje, hkrati pa ima dovolj moči za učinkovito mešanje tršega sadja in zelenjave. V ročnem načinu je izbira moči mešalnika popolnoma vaša. Blender poganja 1400 vatni motor, ki omogoča bolj gladko mešanje. Mikser se ponaša tudi z napredno tehnologijo ProBlend 6 3D, ki mu omogoča, da iz oreškov, sadja in zelenjave iztisne prav vse hranilne snovi.

Preprosta uporaba, preprosto čiščenje

Ne le, da je uporaba mešalnika izjemno nezahtevna, nezahtevno je tudi čiščenje mešalnika. Blender lahko brez težav očistite kar v pomivalnem stroju, saj so vsi snemljivi deli, razen rezilne enote, primerni za v pomivalni stroj. Rezila mikserja pa enostavno odstranite iz posode in jih sperite. Nič lažjega, kajne?

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt, Lepota in zdravje z značkami , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.