Sklenite turistično zavarovanje po meri

Izkušeni zaposleni in široka mreža, ki je razvejana po vsem svetu, vam zagotavlja varnost in podporo kjerkoli že ste. Turistično zavarovanje vam sklenejo po meri, saj je vsaka stranka edinstvena in ima specifične potrebe. Turistično zavarovanje je tako oblikovano na podlagi vaših potreb, kam potujete, kako potujete, kaj boste tam počeli. Coris se prepriča, da v vaše turistično zavarovanje vključi čisto vse. Tako boste lahko brezskrbno potovali in uživali v novih izkušnjah in pustolovščinah.

Turistično zavarovanje naj bo vedno sklenjeno

Pri sklenitvi in koriščenju storitev podjetje sodeluje z zavarovalnicami po vsej Evropi in širše, kar pomeni, da zaupljivo in zanesljivo opravljajo svoje delo in so na voljo kadarkoli jih potrebujete. Usposobljeno osebje je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Turistično zavarovanje pa ni edino, kar lahko sklenete. Podjetje ponuja tudi zavarovanja rizika odpovedi potovanja, kar v današnjih nestanovitnih lasih pride še zelo prav. Stvari se spreminjajo iz dneva v dan in vsi si želimo pobegniti nekam ‘na lepše’, stran od temačnih napovedi in omejitev, ki nas počasi že dušijo. A žal smo v teh mesecih priča veliko odpovedim potovanj in počitnic, saj se tudi situacija v svetu vsakodnevno spreminja in zato se toplo priporoča sklenitev rizika odpovedi.

Turistično zavarovanje brez meja

S pravim zavarovanjem lahko popolnoma brezskrbno počnete marsikaj. Tako ste lahko prepričani, da boste v primeru nezgode preskrbljeni in ne prepuščeni sami sebi. Turistično zavarovanje Coris je na svetu prisotno že preko 25 let in ima zato ogromno dragocenih izkušenj v reševanju težav in brezhibno organizacijo pomoči kjerkoli po svetu. Njihovo turistično zavarovanje krije stroške prevoza od mesta nesreče do bolnišnice, hospitalizacije, bolnišnične stroške, stroške za bivanje zaradi kasnejših kontrol v bolnišnici, stroške prevoza do doma. Povrnejo celo stroške nujnih telefonskih klicev v njihov klicni center. Obenem so edini, ki krijejo tudi stroške, nastale ob poškodbah, če ste udeleženi v teroristični napad. Teh je žal vsako leto več in niso več omejeni na eksotične dežele. Izberite pravo turistično zavarovanje in lahko boste brezskrbno potovali kamorkoli.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje, Prosti čas z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.