Ste morda že slišali za otroški gugalnik znamke Mamaroo?

Na trgu že nekaj časa obstaja hit, ki se imenuje gugalnik Mamaroo. Tisti, ki imate doma dojenčke, verjetno veste, kaj je to. Za vse tiste, ki boste v kratkem času postali starši ali pa se preprosto zanimate za novosti na trgu, pa v nadaljevanju predstavljamo nekaj najvažnejših lastnosti, ki jih tovrstno sredstvo ponuja. V prvi vrsti pa vam bomo seveda predstavili, kaj pomeni ta pojem.

Že ime Mamaroo v sebi skriva besedo mama, ki je prva beseda, ki jo otrok izreče. Vsaj tako je običajno. Torej bo naprava verjetno imela vsaj eno od lastnosti, ki jo imajo mame, ki imajo ob sebi novorojenčka. Mamaroo je v resnici sredstvo za guganje za dojenčke. Njegova glavna naloga oziroma funkcija je pestovanje otroka, in sicer na več različnih načinov. Izbiramo lahko kar med petimi unikatnimi gibanji ter med štirimi vrstami hitrostmi. Vmes pa dojenčke spremlja še edinstveni zvok iz narave. Že v nekaj trenutkih s tovrstno kombinacijo lahko dosežemo, da otrok zaspi.

Lupinica za dojenčke se od ostalih precej razlikuje

Ker se otroci med seboj razlikujejo, posledično pomeni, da vsakemu ob različnih trenutkih paše kaj drugačnega. Naprava, o kateri pišemo, zato vsebuje kar pet različnih gibanj. Seveda nastavimo tisto, ki našemu malčku najbolj ustreza. Tako lahko izbiramo med vožnjo z avtom, kenguru varianto, gugalnico, uspavanko ali pa valovanjem na morju. Zelo hitro lahko ugotovimo, katero gibanje najbolj ustreza našemu malčku.

Izjemno pomembna je tudi hitrost guganja in sam zvok, ki ga naprava oddaja

V ospredju pa torej ni samo določeno gibanje, ampak lahko nastavimo tudi hitrost ter zvok, ki bo spremljal vse skupaj. Hitrost moramo vsekakor prilagoditi otrokovemu počutju. Prav tako pa tudi zvok, ki lahko predstavlja žuborenje vode, enolični zvok fena ali pa zvok avtomobila.

Na pogled je izjemno privlačna naprava

Ker je omenjeni otroški stolček privlačna naprava tudi na prvi pogled, ga v resnici lahko postavimo kjer koli v našem stanovanju.

Več o otroškem stolčku Mamaroo, si lahko preberete na povezavi.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za otroka z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.