Tajska in turizem

Tajska in njen turizem sta v porastju. Zadnja leta postaja Tajska izredno zaželjene in iskana destinacija. Hoteli na Tajskem postajajo vse bolj podobni evropskim, sploh v turistično razvitih krajih kot so Phuket, Koh Samui in Krabi. Sploh Phuket je tajski biser, ki privablja ljudi iz vsega sveta. Potovanje v to tropsko državo je najboljše v zimskih mesecih, v poletnih ima Tajska deževno monsunsko obdobje.

Tajska velja za največjo turistično silo Azije. Podatek niti ne preseneče, če pomislimo, da po pripovedovanju popotnikov velja za eno najprijazneših. Tajska ima tudi zelo mogočno glavno mesto Bangkok, ki je eno najhitreje rastočih nasploh. Premore več kot 8 in pol milijonov prebivalcev in velja za največjo ekonomsko silo jugovzhodne Azije.

Pred potovanjem vam priporočamo, da se dobro pozanimate o destinacijah, ki jih želite obiskati ter o vseh pastih, ki se skrivajo na Tajskem. Dežela ima gorati sever in raven jug, ki ponudi peščene plaže in številne pravljične otoke. Priporočamo tudi branje o skrivnostni Tajski, ki vam bo pomagal podrobneje spoznati državo. Tajska vas bo zagotovo navdušila in ponudila vse kar si lahko zamislite in zaželite.

Ta vnos je bil objavljen v Turizem z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.

1 Response to Tajska in turizem

  1. Pingback: Barvita Tajska | Tehnologije.eu

Komentiranje zaprto.