V Lepdom za še lepšo kuhinjo

Včasih si v svojem domu želite le manjše spremembe, ki bi poskrbela za prijetnejše in udobnejše vzdušje; tudi v svojem kuhinjskem prostoru. Seveda vam zato ni treba zamenjati kakšne večje naprave, kot je na primer hladilnik ali pa štedilnik. Morda je zadosti samo zamenjava skodelic, posode ali česa podobnega. Seveda pa je tudi za manjšo stilsko kuhinjsko preobrazbo dobro vedeti, kje lahko kupite posebne, zanimive, kakovostne in ne nazadnje tudi cenovno dovolj dostopne izdelke.

Odlično mesto za nakup nadvse lepih in privlačnih izdelkov je zagotovo spletna prodajalna Lepdom. Če ste v njej že kdaj nakupovali, potem zagotovo veste, o čem govorimo. Če še niste, pa je sedaj odlična priložnost, da v njej pobrskate, kaj bi lahko bilo koristnega za vas.

EMO lonček s kljunom in merico

Že samo minimalistična stilska preobrazba vaše kuhinje, bi lahko za vas pomenilo lep doprinos v vaš dom. V Lepdom vam na primer ponujajo simpatičen EMO lonček s kljunom in merico. Tovrstni izdelek vas bo zagotovo najprej navdušil s svojim prav posebej domačim in prijetnim izgledom, vsekakor pa je tudi sila praktičen in koristen za vsakodnevno uporabo.

Sicer pa EMO posoda na sploh velja za izjemno zdravo vrsto emajlirane posode. Primerna je za vsa kuhališča, ne nazadnje tudi za indukcijo. Ustreza tudi alergikom, ker ne vsebuje niklja. Je 100 % higiensko neoporečna in zelo preprosta za vzdrževanje. Ne vsebuje nikakršnih škodljivih premazov, posledično med segrevanjem lonček ne bo sproščal škodljivih snovi. Odlična novica je še ta, da gre za naš domači izdelek.

Kaiser pekač za pite

Med vsemi izdelki za lepšo kuhinjo v prodajalni Lepdom vam bo zagotovo v oči padel tudi Kaiserjev pekač za pite. Še zlasti tistim, ki se navdušujete nad peko raznovrstnih pit.

Pekač za pite Kaiser je narejen iz najsodobnejšega materiala, ki je povsem lahek ter izjemno prožen. Zdrži temperaturo med minus 25 in plus 220 stopinj Celzija. Posledično je idealna izbira za uporabo v zamrzovalnikih, hladilnikih ter seveda najpogosteje v pečicah.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.