Zeolit, superhrana, ki raztrupi in poživi

zeolit-1Omogočite si boljše in polnejše življenje z zdravo prehrano. Zeolit je superhrana, ki nam povrne energijo in telo očisti od zdravju škodljivih snovi, ki jih prejmemo iz okolja.

Živimo v času in kraju kjer imamo hrane v izobilju. Na vsakem koraku se nam ponujajo takšne in drugačne dobrote. Od sladkih poslastic, hitre hrane, zdravih prigrizkov, pa vse do gurmanskih obrokov, s katerimi se lahko dodobra nasitimo. Ker radi dobro jemo in dobro pijemo, je ključno, da našemu telesu zagotovimo vnos kakovostnih živil. Ker se hrana ponuja na vsakem koraku, je potrebno vedeti, da tovrstna hrana ni presežek kakovosti. Je bolj kvantiteta kot pa kvaliteta. Siti bomo, vsaj za nekaj časa. Kako pa jez našim zdravjem? Se vprašamo ali nam vse to prenajedanje in posledično vnos različni sestavin v telo koristi ali škodi. No, odgovor je preprost. Večina hrane, ki jo zaužijemo je polna soli, sladkorjev, različnih sestavin in dodatkov za obstoj živila. Na kratko bi rekli, da vsebuje ogromno strupov. Ker so te snovi zelo škodljive, zlasti na dolgi rok, je ključno, da našemu telesu omogočimo tudi razstrupitev. Ena boljših in učinkovitejših metod zdravega in ne obremenjujočega razstrupljanja je uporaba zeolita. Zeolit je naravna kamnina vulkanskega izvora. Kamnina je sestavljena iz različnih mineralov, med katerimi je najpomembnejši klinoptilolit. Zelolit deluje tako, da po užitju veže škodljive snovi. Te snovi so različne radioaktivne snovi iz okolja, kancerogene snovi, ki lahko povzročijo nastanek rakastih obolenj. Omogoča čiščenje tudi različnih pesticidov, ki jih v telo vnesemo s pomočjo sadja ter težkih kovin.

Te izdelke boste lahko najlažje dobili v kateri izmed spletnih trgovin z zdravo prehrano, meni najljubšo najdete tu, izberete pa lahko katerokoli si želite.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.